Röd tulpan Red Impresson EKO

Red Impression EKO blommar tidigare än många andra tulpaner, med extra stora mjukt röda blommor. Det finns en hel serie med Impression-tulpaner i olika färger och Impressionserien är kända för extra stora kraftiga och friska blommor. Återkommer gärna. Uppfyller stränga krav för biologisk blomsterlök, vilket går lite längre än vad vi i Sverige kallar "ekologisk". Köper du hållbart odlade ekologiska lökar verkar du tillsammans med Lökgrossisten och eko-bönderna för en hållbar planet.
Höjd:
Färg:
Blomningstid:

Red Impresson EKO
Biologiskt odlad enligt SKAL
Darwinhybridtulpan
55 cm
Blommar sent
Snittblomma

Darwinhybridtulpaner är friska kraftfulla tulpaner som gärna återkommer år efter år. Red Impression är en en härlig tulpan i en mjukt röd nyans, som är extra tuff, lättodlad och återkommande. Plantera i rabatt eller i en sluttning där det är väldränerat.

Red Impression EKO uppfyller stränga krav för biologisk blomsterlök i Nederländerna. Kraven är inte identiska, men ni nivå vad som gäller för KRAV-märkning i Sverige. Köper du biologisk blomsterlök verkar du tillsammans med Lökgrossisten och eko-bönderna för en hållbar planet.

Artikelbild: Röd tulpan Red Impresson EKO
610 kr
Artikelnamn: Röd tulpan Red Impresson EKO - 100 st
Artnr: E3-29-0100
Artikelbild: Röd tulpan Red Impresson EKO
1 406 kr
Artikelnamn: Röd tulpan Red Impresson EKO - 250 st
Artnr: E3-29-0250
Artikelbild: Röd tulpan Red Impresson EKO
2 579 kr
Artikelnamn: Röd tulpan Red Impresson EKO - 500 st
Artnr: E3-29-0500
Artikelbild: Röd tulpan Red Impresson EKO
4 688 kr
Artikelnamn: Röd tulpan Red Impresson EKO - 1000 st
Artnr: E3-29-1000