Blomsterfyrverkeri "Mozart" för gräsmatta

Monte Carlo heter den gula härliga dubbla tulpan som ofta är den vi först kan köpa som bukett på våren. Färg och form hos de tulpaner som ingår i mixen har vi valt så att de skall ge en så fantasifull och varierad vårglädje som möjligt!
Höjd:
Färg:
Blomningstid:
Familj:
Lökstorlek:

Skandinavisk design som siktar på naturlig skönhet. Vi blandar fritt och vildvuxet, genomtänkt i färg och blomningstid.  Ni får en rabatt som sakta ändrar färg under våren, från krokus till försommar. Bilderna visar hur det ser ut mot mitten/slutet av blomperioden. Basen utgörs av sorter som blommar år efter år i decennier. Om några av sorterna dör ut efter några år, så är det oftast vissa av tulpanerna, men blandningen är komponerad så att  då tar de tuffare lökarna över - de härdigare tulpanerna, narcisser, krokus och botaniska lökar. Dessa sprider sig och fyller utrymmet där andra lökar försvinner.

Saknar man vissa av tulpanerna efter några år, så finns påfyllningspaket med bara de tulpanlökar som ingår i just den här blandningen att köpa som en separat produkt.

Monte Carlo heter den gula härliga dubbla tulpan som ofta är den vi först kan köpa som bukett på våren. Här livar den upp en blandning som verkligen ger vårglädje, där varje tulpan som ingår verkligen har sin egen karaktär. Färg och form hos de tulpaner som ingår i mixen Mozart har vi valt så att de skall ge en så fantasifull och varierad vårglädje som möjligt!

Viktigt om du vill ha lökväxter på en del av din gräsmatta:
Här måste du låta det bli en "äng". Du får alltså inte klippa gräset förrän långt in i juli när bladen från löken vissnat ner helt. Bladen samlar in näring ner till löken så att den skall kunna blomma även nästa år. När den är klar med det jobbet gulnar bladen och vissnar. Först då kan du börja klippa även denna del av gräsmattan.

Artikelbild: Blomsterfyrverkeri "Mozart" för gräsmatta
619 kr
Artikelnamn: Blomsterfyrverkeri "Mozart" för gräsmatta - 1 kvm
Artnr: 9-05-0001
Artikelbild: Blomsterfyrverkeri "Mozart" för gräsmatta
5 938 kr
Artikelnamn: Blomsterfyrverkeri "Mozart" för gräsmatta - 10 kvm
Artnr: 9-05-0010
Artikelbild: Blomsterfyrverkeri "Mozart" för gräsmatta
29 313 kr
Artikelnamn: Blomsterfyrverkeri "Mozart" för gräsmatta - 50 kvm
Artnr: 9-05-0050
Artikelbild: Blomsterfyrverkeri "Mozart" för gräsmatta
56 188 kr
Artikelnamn: Blomsterfyrverkeri "Mozart" för gräsmatta - 100 kvm
Artnr: 9-05-0100