Blomsterfyrverkeri "Lyskraft" för rabatt

En blå pärlhyacint tittar fram och Ballerina heter den liljeblommande tulpanen som riktigt lyser i orange. Narcissen, citrongul med knallröda stänk i mitten är Tahiti, som står sig mycket länge.
Höjd:
Färg:
Blomningstid:
Familj:
Lökstorlek:

Skandinavisk design som siktar på naturlig skönhet. Vi blandar fritt och vildvuxet, genomtänkt i färg och blomningstid.  Ni får en rabatt som sakta ändrar färg under våren, från krokus till försommar. Bilderna visar hur det ser ut mot mitten/slutet av blomperioden. Basen utgörs av sorter som blommar år efter år i decennier. Om några av sorterna dör ut efter några år, så är det oftast vissa av tulpanerna, men blandningen är komponerad så att  då tar de tuffare lökarna över - de härdigare tulpanerna, narcisser, krokus och botaniska lökar. Dessa sprider sig och fyller utrymmet där andra lökar försvinner.

Saknar man vissa av tulpanerna efter några år, så finns påfyllningspaket med bara de tulpanlökar som ingår i just den här blandningen att köpa som en separat produkt.

Lyskraft är en av Lökgrossistens egna absoluta favoriter. Som syns på en av bilderna tittar också en blå pärlhyacint fram mitt i alla de andra kraftiga färgerna. Ballerina heter den liljeblommande tulpanen som riktigt lyser i orange. Narcissen, citrongul med knallröda stänk i mitten är Tahiti, som liksom Ballerina står sig mycket länge.

Viktigt om du vill ha lökväxter på en del av din gräsmatta:
Här måste du låta det bli en "äng". Du får alltså inte klippa gräset förrän långt in i juli när bladen från löken vissnat ner helt. Bladen samlar in näring ner till löken så att den skall kunna blomma även nästa år. När den är klar med det jobbet gulnar bladen och vissnar. Först då kan du börja klippa även denna del av gräsmattan.

Artikelbild: Blomsterfyrverkeri "Lyskraft" för rabatt
619 kr
Artikelnamn: Blomsterfyrverkeri "Lyskraft" för rabatt - 1 kvm
Artnr: 8-01-0001
Artikelbild: Blomsterfyrverkeri "Lyskraft" för rabatt
5 938 kr
Artikelnamn: Blomsterfyrverkeri "Lyskraft" för rabatt - 10 kvm
Artnr: 8-01-0010
Artikelbild: Blomsterfyrverkeri "Lyskraft" för rabatt
29 313 kr
Artikelnamn: Blomsterfyrverkeri "Lyskraft" för rabatt - 50 kvm
Artnr: 8-01-0050
Artikelbild: Blomsterfyrverkeri "Lyskraft" för rabatt
56 188 kr
Artikelnamn: Blomsterfyrverkeri "Lyskraft" för rabatt - 100 kvm
Artnr: 8-01-0100