Affärsidé

Vi driver vår verksamhet med samma ambition som de flesta andra näringsidkare -  Bara nöjda kunder!

Hos Lökgrosssiten åtnjuter du:

Öppet köp i en månad

Hos oss är det enkelt att beställa, du får 30 dagar på dig att betala med hjälp av vår gratisfaktura. Om du inte betalar den, så stryker vi helt enkelt din order efter att ha skickat en påminnelse till dig.

Returrätt vid leverans

Det har aldrig någonsin varit så att vi fått dålig kvalitet från vår holländska grossist. Därför är det lätt att garantera dig att om lökarna skulle vara på något sätt undermåliga vid leverans så garanterar vi nya lökar under förutsättning att vi har lökar kvar för säsongen. Annars full återbetalning.

Hög kvalitet till låga priser

Hela vår affärsidé bygger på att kunderna beställer stora kvantiteter till mycket låga priser. Men hur blir det egentligen så billigt utan att göra avkall på kvalitet?

A. Vi beställer åt Dig = inga mellanhänder.

Vi beställer åt Dig och vi tar upp merparten av beställningarna innan midsommar. Därefter går årets stor-order till våra holländska odlare. De levererar precis så många som vi beställt av varje sort. Inga gissningar, inga lager. Därför blir det heller inte en enda lök över som måste reas eller kastas på hösten.

B. Få utvalda sorter = stora kvantiteter

Varje år väljer vi ut max 40 robusta sorter, gärna sådana tulpaner som har en tendens att återkomma, narcisser, krokus och scilla återkommer alltid. Med få sorter kommer vi upp i stora kvantiteter per sort, vilket ger bra grossistpriser.

C. Beställning före midsommar = bästa pris i Holland

När man lägger ordern tidigt i Holland, så finns chans att få bättre priser, eftersom grossisterna ännu inte bestämt vad de skall köpa in från lökodlarna.

D. Webshop med gratisfaktura eller kort

En webshop kräver minimalt med jobb, i synnerhet för ett företag som bara har leverans en månad om året. Vår service med en gratisfaktura som genereras automatiskt gör webshopen extra enkel att hantera.